Arjen Brandon

Door mijn uiteenlopende opleidingen kan ik de technische, financiële en juridische aspecten van bouwprojecten met elkaar verbinden. Dat betekent niet dat ik een academicus ben die ver van de praktijk staat. In tegendeel: klanten waarderen juist mijn praktische en inzichtelijke aanpak. Over de afgelopen jaren ben ik mij meer gaan bezighouden met conflict- en onderhandelingssituaties in bouwprojecten. Mijn gedrevenheid om problemen inhoudelijk te doorgronden gaat gepaard met aandacht voor de procedurele en menselijke kanten van die problemen. Zo ben ik in staat om in complexe en geladen situaties tot oplossingen te komen.

1973 – geboren in Enkhuizen
1993 – eindexamen gymnasium
1999 – master Bouwkunde TU Delft
2000 – master Bedrijfskunde Nijenrode
2001 – productmanager L’Oréal
2002 – consultant Deloitte
2006 – directeur Themelion
2015 – master publiekrecht en master privaatrecht UvA

download cv

Marije Bierenbroodspot

Ik ben mijn loopbaan begonnen als meubelrestaurator. Daardoor weet ik goed wat het betekent om iets moois uit je handen te zien komen. Daarna heb ik bouwkunde gestudeerd en een vervolgopleiding gedaan op het gebied van gebouwrestauratie. Sindsdien geef ik als directievoerder leiding aan de uitvoering van bouwprojecten. Ik heb verschillende keren orde op zaken gesteld in bouwprocessen die uit het spoor waren geraakt. Het gaat dan om aanpakken en duidelijkheid. Maar om knelpunten tijdens de bouw weg te nemen, moet je ook begrip hebben voor de taakverdeling op een bouwplaats en vakmanschap respecteren.

1975 – geboren in Amsterdam
1993 – eindexamen havo
1998 – diploma Hout- en meubileringscollege
1998 – meubelrestaurator Bruijs&Schulte
2001 – meubelrestaurator Hoving&Klusener
2007 – directievoerder Themelion
2008 – bachelor bouwkunde HvA
2009 – post-hbo Bouwhistorie, Restauratie en Monumentenzorg HU

download cv